Kinderfysiotherapie Boskoop

Kinderfysiotherapie Boskoop heeft als doel kinderen met veel plezier te laten bewegen. Je kunt aan de manier waarop iemand beweegt, zien hoe hij of zij zich voelt. Sommige kinderen kunnen minder goed bewegen door verschillende oorzaken. Binnen de praktijk wil ik ervoor zorgen dat kinderen weer plezier krijgen in het bewegen. Zeker in de huidige maatschappij is bewegen een steeds belangrijker item. Wanneer we kinderen nĂș stimuleren om gevarieerd en goed te gaan bewegen, zullen zij hier op latere leeftijd mogelijk veel voordelen van ervaren. Een fittere samenleving begint met plezier in bewegen.


Jasper van den Boogert

Zelf ben ik op jonge leeftijd onder behandeling geweest bij een kinderfysiotherapeut (Annelies van de Burgt in Vlaardingen) wegens een vertraagde motorische ontwikkeling. Daar heb ik mijn passie voor zwemmen ontdekt, wat ik vervolgens op hoog niveau heb beoefend. Dankzij het zwemmen ben ik uiteindelijk op het CIOS in Goes terecht gekomen. Deze sportopleiding (inclusief extra vakken) heb ik in 3 jaar afgerond. Uiteindelijk heb ik via de opleiding fysiotherapie in Rotterdam (afgerond in 2006) de opleiding kinderfysiotherapie in Breda gevolgd (afgerond in 2012).

Mijn werkervaring is erg divers. Naast het behandelen van kinderen, behandel ik ook volwassenen zowel binnen mijn eigen praktijk als in loondienst. Met betrekking tot mijn ervaring met kinderen heb ik het hele spectrum gezien. Ik heb gewerkt in een kinderrevalidatiecentrum en ben vandaag de dag nog altijd betrokken bij jeugdige topsporters.


Mijn drive om dit werk te doen is kinderen de kans te geven zich motorisch te ontwikkelen. Als ik mij niet onder begeleiding van Annelies zo had ontwikkeld, was ik niet geweest waar ik nu ben. Dit gun ik alle kinderen!

Jasper van den Boogert

Eigenaar
Kinderfysiotherapeut Msc.


Sinds 2006 fysiotherapeut en in 2012 gespecialiseerd in de kinderfysiotherapie. Ervaring opgedaan in de kinderrevalidatie, particuliere praktijk en topsport bij jeugd.